همواره بر نقش تغذیه در حفظ سلامت بدن و پیشگیری، کنترل و درمان بیماریها تاکید شده اما در شرایط بحران کنونی ناشی از شیوع ویروس کووید ۱۹ این موضوع نقش پر رنگتری یافته است. به باور کارشناسان با رعایت یک الگوی تغذیه ای سالم و تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت بدن در کنار رعایت فاصله اجتماعی، شست و شوی مکرر دستها و استفاده از ماسک می توان این بحران جهانی را به سلامت پشت سر گذاشت.
به همین منظور پویش بسیج ملی تغذیه سالم امسال با شعار « تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا» از پانزدهم تا سی ام دی ماه ۱۳۹۹ در کشور برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این باره گفت: با وجود آگاهی نسبت به اهمیت تغذیه سالم، واقعیت دیگری در برخی جوامع موجب نگرانی شده و آن هم ﮐﺎﻫﺶ دﺳﺘﺮﺳﯽ اﻗﺸﺎر آسیب پذیر جامعه ﺑﻪ ﻏﺬا به دلیل ﺗﺒﻌﺎت اﻗﺘﺼﺎدی ﺑﺤﺮان کروﻧﺎ است.
وی افزود: مشکلات اقتصادی ناشی از محدودیتهای دوران کرونا، خطر بروز نا امنی غذایی و دسترسی به مواد غذایی را در اقشار آسیب پذیر جامعه افزایش داده است به ترتیبی که این معضل، احتمال بروز و شیوع بیماری کرونا در گروه های در معرض خطر از جمله کودکان، مادران باردار و سالمندان را به سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن ناشی از کاهش دریافت مواد غذایی تشدید می کند.
دکتر کوهپایه زاده خاطر نشان کرد: در این شرایط همکاری و مشارکت سازمانها و خیرین می تواند نقش مهمی در بهبود وضعیت امنیت غذا و تغذیه داشته باشد و امیدوارم با مساعدت های بیش از پیش این عزیزان بتوانیم برنامه های حمایتی گسترده تری را برای گروه های آسیب پذیر (کودکان، مادران باردار و سالمندان) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام داده و با اهدای سبدهای تغذیه ای، گوشه ای از دغدغه های معیشتی خانوارهای آسیب پذیر را حل کنیم.
همواره بر نقش تغذیه در حفظ سلامت بدن و پیشگیری، کنترل و درمان بیماریها تاکید شده اما در شرایط بحران کنونی ناشی از شیوع ویروس کووید ۱۹ این موضوع نقش پر رنگتری یافته است. به باور کارشناسان با رعایت یک الگوی تغذیه ای سالم و تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت بدن در کنار رعایت فاصله اجتماعی، شست و شوی مکرر دستها و استفاده از ماسک می توان این بحران جهانی را به سلامت پشت سر گذاشت.
به همین منظور پویش بسیج ملی تغذیه سالم امسال با شعار « تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا» از پانزدهم تا سی ام دی ماه ۱۳۹۹ در کشور برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این باره گفت: با وجود آگاهی نسبت به اهمیت تغذیه سالم، واقعیت دیگری در برخی جوامع موجب نگرانی شده و آن هم ﮐﺎﻫﺶ دﺳﺘﺮﺳﯽ اﻗﺸﺎر آسیب پذیر جامعه ﺑﻪ ﻏﺬا به دلیل ﺗﺒﻌﺎت اﻗﺘﺼﺎدی ﺑﺤﺮان کروﻧﺎ است.
وی افزود: مشکلات اقتصادی ناشی از محدودیتهای دوران کرونا، خطر بروز نا امنی غذایی و دسترسی به مواد غذایی را در اقشار آسیب پذیر جامعه افزایش داده است به ترتیبی که این معضل، احتمال بروز و شیوع بیماری کرونا در گروه های در معرض خطر از جمله کودکان، مادران باردار و سالمندان را به سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن ناشی از کاهش دریافت مواد غذایی تشدید می کند.
دکتر کوهپایه زاده خاطر نشان کرد: در این شرایط همکاری و مشارکت سازمانها و خیرین می تواند نقش مهمی در بهبود وضعیت امنیت غذا و تغذیه داشته باشد و امیدوارم با مساعدت های بیش از پیش این عزیزان بتوانیم برنامه های حمایتی گسترده تری را برای گروه های آسیب پذیر (کودکان، مادران باردار و سالمندان) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام داده و با اهدای سبدهای تغذیه ای، گوشه ای از دغدغه های معیشتی خانوارهای آسیب پذیر را حل کنیم.